Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Προβολή του Δήμου στην ΕΡΤ - Συνάντηση Δ.Δωρίδας - ΕΡΤ για επίλυση προβλημάτων - τοποθέτηση νέων πομπών από την ΕΡΤ





Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ είχε ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Δωρίδος με κύριο αντικείμενο την κάλυψη όλου του Δήμου Δωρίδος με το τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ καθώς και άλλες προτάσεις συνεργασίας.



/


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δωρίδος συναντήθηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.

Το Δήμο Δωρίδος εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης, και ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Παρουσιάστηκαν με λεπτομέρειες τα προβλήματα σχετικά με την κάλυψη και μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ στις ορεινές κυρίως Τοπικές Κοινότητες, καθώς και στην ποιότητα του λαμβανόμενου σήματος.

Ζητήθηκε η αλλαγή και η τοποθέτηση νέων πομπών από την ΕΡΤ, σε διάφορες περιοχές, ώστε να καλυφθεί το 100% των Κοινοτήτων και οικισμών του Δήμου με ποιοτικό σήμα χωρίς προβλήματα ευκρίνειας.



Επίσης ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΡΤ,

1. Η προβολή του Δήμου με εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ, για την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του που δεν έχουν υποστεί τις σύγχρονες αλλοιώσεις και για το λόγο αυτό αποτελούν την προστιθέμενη αξία του. 
Η παραγωγή αυτή θα αποτελέσει σημαντική προσφορά στον τόπο μας και θα συμβάλει στην ήπια τουριστική του ανάπτυξη.

2. Η παραγωγή από την ΕΡΤ ειδικού ντοκιμαντέρ για Φράγμα και τη Λίμνη του Μόρνου ως προσφορά στον τόπο που «έδωσε» το νερό, αλλά και ως ενημέρωση στους πολίτες, κυρίως της Αττικής, για το μεγάλο αυτό έργο που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη υδροδότηση τους.

3. Η συνδιοργάνωση πολιτιστικών γεγονότων (μουσικών, θεατρικών, κ.ά), κατά τη διάρκεια της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου, σε διάφορες περιοχές του Δήμου.

4. Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας - οδηγού για τις κοινές δράσεις ΕΡΤ και Δήμου Δωρίδος, για όλες τις παραπάνω προτάσεις, καθώς και για άλλες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία των συζητήσεων που θα ακολουθήσουν.



Ο Πρόεδρος της ΕΡΤ ανταποκρίθηκε αμέσως στο θέμα της αλλαγής και τοποθέτησης νέων πομπών από την ΕΡΤ, ώστε να καλυφθεί το 100% των Κοινοτήτων και οικισμών. Κάλεσε τα αρμόδια τεχνικά στελέχη και έδωσε σχετικές οδηγίες, προκειμένου να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδος.

Για τα υπόλοιπα θέματα θα είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το Δήμο Δωρίδος, ώστε να σχεδιαστούν και προγραμματιστούν οι δράσεις αυτές. 

Επίσης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για επίσκεψη στο Δήμο, για να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές του τοπίου του.
( πηγή- orafok.gr)

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας κυρίες και κύριοι!
    Επιτρέψτε μου να σας εύχομαι μια χαρούμενη και ευτυχισμένη έτος 2017, σας εύχομαι επιτυχία, επιτυχία, ευτυχία, υγεία, ειρήνη γύρω από σας και την επιχείρησή σας... Ότι οι βαθύτερες επιθυμίες σας πληρούνται εκ μέρους του Θεού.
    Αυτή είναι μια ευκαιρία δάνειο, αξιόπιστη, γρήγορη και χωρίς καθυστέρηση. Για πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου: yord.novanka@gmail.com
    Με εκτίμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή